Tervetuloa, Vieras
Käyttäjätunnus: Salasana: Muista minut
  • Sivu:
  • 1

AIHE: Markkinointiasiaa joka iikalle!

Markkinointiasiaa joka iikalle! 2 vuotta 4 kuukautta sitten #1791

  • T. Takamäki
  • T. Takamäki hahmo Kirjoittaja
  • Poissa
  • Viestejä: 49
Markkinointiasiaa joka hyppääjälle!
Tamlk:sta Heta oli tehnyt ihan loistavan postauksen, miten joka iikka voi parantaa kerhon markkinointia, joten laitetaampa pääkohdat(ja vähän lisäyksiä) teille kaikille jakoon! (alkuperäisen voi käydä lukemasta Tamlk:n hyppytoiminta sivulta, jos sinne kuuluu)

Meidän kerhohan pysyy kasassa meidän hyppääjien voimalla, ja kun elämätilanteet muuttuu ja ihmisiä tulee ja menee, niin tarvitsemme aina niitä uusia ja innokkaita oppilaanalkuja meille pyörimään. Hyppääjien rekryäminen on meidän kaikkien homma! Tässä siis lyhyesti miten voit helposti auttaa markkinoinnissa:

***Facebook: Kerhon facebook-sivun näkyvyys on suoraan verrannollinen siihen kuinka paljon seuraajat ovat sivun kanssa vuorovaikutuksessa. Jos sivun postauksilla ei ole paljoa toimintaa, niin facebook ei näytä posteja seuraajille läheskään niin paljon. --> ELI tykkää, jaa, kommentoi ja tägäile julkaisuja. Niitä saa myös jakaa aluellisiin puskaradioihin ja mihin ikinä keksit! Lisäksi jos lisäilet videoita tai muuta kerhon sivuille niin lataa video suoraan facebookkiin, älä käytä youtube-linkkiä. Käy myös arvostelemassa AIK:n sivu, mielellään sanallisesti, mutta vähintään numerolla. (Niin ja koitetaan pitää se keskiarvo siinä 5, missä se nytkin on ;) )

***Instagram: Tykkäile ja kommentoi julkaisuja. Käytä hästägejä omissa hyppykuvissasi, ja käytä niitä paljon. #alavudenik #alavudenilmaulukerho Voit myös tägätä kerhon kuvaasi henkilönä tai paikkana @alavudenik

***Youtube ( www.youtube.com/user/alavudenik ): Seuraa kerhon youtube-kanavaa. Jos sinulla on videoita tai itse tehtyjä kausikoosteita ne voidaan lisätä kerhon youtubeen, eli paahan tullen matskua!

***Google ( www.google.fi/…/data=!4m2!3m1!1s0x0:0xa7ec5621c6854… ): Arvostelkaa sivu numeraalisesti Googlessa. Arvostelu parantaa sivun näkyvyyttä esim. google haussa. Käyttäkää mahodllisuuksien mukaan sanallisessa arvostelussa sanoja laskuvarjohyppy/tandemhyppy, etelä-pohjanmaa, alavus jne. joka kuvailee palvelua ja sen saatavuuspaikkaa.

***Old school marketing:
1. Tiialla on jaossa nyt ensi kesän kursseista A4 mainoslehtisiä. Niitä saa tulla noutamaan/annan kun törmätään. Niitä voi kiinnittää minne kehtaa, eli aina kulkiessanne saa pitää muutamaa julistetta mukana. Hyviä paikkoja ovat oppilaitokset, urheilupaikat sekä esim. baarien ja kahviloiden tilat. Kysykää nyt kuitenkin lupa, ennekuin niitä alatte ihan minne vaan laittaa.

2.Puhukaan niille kavereille, haastakaa kurssille tuttuja ja tuntemattomia, ja puhukaa lajista nätisti. :) Pitäkää kerhon vaatteita päällä aina kun ne vaan on puhtaita. Kohta on tulossa tilaukseen myös tarroja autoon liimattavaksi.

3.Jos teillä on kytköksiä fimoihin niin haastelkaa tyky- toiminnaksi firman omaa kurssia!

4.Seurailkaa lähiseudun tapahtumia sillä silmällä, voisiko sinne mennä ständeilemään tai tehdä jopa näytöshypyn! Näytöshypystä tietysti olisi kiva saada rahaa, ja ständeilystä ei ole oikein kiva maksaa paljoa. Näytöshyppääminen ja ständillä oleilu on varmasti sitä raskainta osaa tästä hommasta, mutta
jokainen varmasti pystyy tehdä yhden ständivuoron kauden aikana! Ilmoitelkaa Tiialle, Whatsuppiin tai ihan minne vaan jos hokaatte jonkun kivan tapahtuman!

5. Yhteistyömarkkinointia meillä on tosi vähän, eli jos tunnette jonkun firman/yhdistyksen joka haluaisi jonkinlaiseen yhteistyöhön niin olkaahan yhteydessä!

Muutenkin jos teillä on halua kehitellä jotain, tai edes idea niin olkaa rohkeasti yhteydessä. Yksin aika ei moneen asiaan riitä, mutta jokainen voi tehdä aina pikkuisen. :)

Minulle saa(PITÄÄ) laittaa etenkin hyvälaatuisia hyppykuvia.(Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.) Niitä käytetään tulevaisuuden markkinointiin. Lähtekää oikeasti joskus hyppäämään niin että otatte vain kuvia, ne videolta leikatut eivät kovin isoon printtihommaan taivu.
Kuvailkaa videokoosteita ja laittakaa myös mulle, niin saadaan niitäkin kerhon sivuille. Ja edelleen videoihmiselle olisi kova tarve, joka tekisi kerhosta markkinointimateriaalia ja esittellyvideoita esim. kursseista ja tandemista!

UGH, olen puhunut!

Kirjaudu liittyäksesi keskusteluun.

Viimeksi muokattu: : T. Takamäki.
  • Sivu:
  • 1