Tervetuloa, Vieras
Käyttäjätunnus: Salasana: Muista minut
  • Sivu:
  • 1

AIHE: Hyppy-messut Kauhavan koulukeskuksessa

Hyppy-messut Kauhavan koulukeskuksessa 8 vuotta 9 kuukautta sitten #40

  • Anssi
  • Anssi hahmo Kirjoittaja
  • Poissa
  • Viestejä: 32
Kauhavalla olis tällaista. Tänne jo kysyttiin alustavasti näytöshyppyä, mutta mitään ei oo vielä sovittu. Saattaa olla että se näytöshyppy menee puihin.. Mutta mutta, kiinnostaisko jotakuta lähteä messuilemaan?

Hyvä yrittäjä/ yritys / yhteisö!

Härmän, Kauhavan, Evijärven ja Lappajärven lukiot järjestävät yhdessä vapaa-ajan ja hyvinvoinnin messut Kauhavan koulukeskuksessa 30.04.2011. Messujen tavoitteena on tehdä Kauhavan ja Evijärven sekä Lappajärven alueen vapaa-aika- ja hyvinvointipalveluja tunnetuiksi alueen asukkaille.

Messuille odotetaan tulevan runsaasti (1500) vierailijoita monipuolisen näytteilleasettajajoukon, hyvän ohjelman sekä muun oheistoiminnan vetäminä. Järvilakeuden kansalaisopisto sekä Härmänmaan musiikkiopisto järjestävät mm. työnäytöksiä ja kevätkonsertin messujen yhteydessä. Paikalliset nuorten bändit esiintyvät messuilla. Perheen pienimmille on tarjolla riehakasta puuhaa.

Haluattehan Tekin olla mukana rakentamassa parempaa ja virkistävämpää vapaa-aikaa alueemme asukkaille! Voimme tarjota näytteilleasettajille 60 messupaikkaa sisällä sekä 15 paikkaa ulkona. Messupaikan hinta on 70,00€ (sis.alv), joka sisältää sisällä pöydän (80x160 cm), sivuseinät ja sähkönkäytön. Ulkopaikan hinta on 50,00€ (sis.alv) ja paikkaan kuuluu sähkö.

Messut ovat avoinna yleisölle 30.4.2011 klo 10 – 17. Kansalaisopiston näytelmä Väkihäjylä 3 esitetään Kauhava-salissa klo 10 – 13.

Messujen järjestäminen on osa lukioiden yrittäjyyskasvatusta ja tukee koulujen toimintaa aktiivisten ja yritteliäiden kansalaisten kasvattamisessa. Alueen kunnat tukevat messujamme. Muina yhteistyökumppaneina ovat mm. alueen yrittäjäjärjestöt, Y-Kino Oy, Kauhavan Rotaryklubi, Järvilakeuden kansalaisopisto ja Härmänmaan musiikkiopisto.

Kirjaudu liittyäksesi keskusteluun.

  • Sivu:
  • 1